Ditt event på Lefdals Rideskole, med eller uten hest

Firmafest, venners venner fest, skolearrangementer, bursdagsfeiring eller bryllup ?

Uansett arrangement har vi det som trengs for å gjøre ditt arrangement til en uforglemmelig opplevelse. Vi har helt ny restaurant med utsikt over begge våre ridehaller og vi kan skreddersy totalpakke med underholdning, mat og drikke, aktiviteter på hesteryggen, live musikk og mye mer. Vi har overnatting for rundt 70 personer i vår "brakkeby" og vi har moderne dusj og toalett fasiliteter. Mange bedrifter kombinerer arbeid med aktiviteter. Legg din bedrifts arbeidsdag på Lefdals for en annerledes og inspirerende dag for dine ansatte. Vi har aktiviteter også for de som ikke har sittet på hesteryggen før.

Mat

Restauranten vår har et moderne kjøkken der våre kokker kan lage mat til alle anledninger. Vi kan lage mat på bestilling eller foreslå noen våre egne retter. Vi kan tilby alt fra enkle lunsj-retter til 10-retters middager. Maten serveres i vår nye restaurant med flott utsikt over begge ridehaller. For å gjøre stemningen unik lar vi hestene gå fritt i dempet lys mens dere nyter middagen.

 

Hesteshow og hesteslipp

Med store vindusflater og utsikt over begge ridehaller kan gjestene spise mat og oppholde seg i restauranten mens de ser på hesteshow i ridehallen. Under middagen kan vi slippe hester og ponnier i hallen med dempet lys. Vi kan også sette opp et hesteshow, med blant annet ungarsk post der èn mann rir 8 hester. Et fantastisk syn. Vi kan levere show til de fleste anledninger og vi finner det showet som passer ditt arrangement.
Les mer om vårt hesteshow her.

Aktiviteter på hesteryggen

Gjør ditt arrangement spesielt minneverdig med konkurranser og aktiviteter på hesteryggen. Vi skreddsyr aktiviteter for ditt arrangement og vi har aktiviteter som passer alle nivåer; også for de som aldri har ridd før. Kjøring med prærievogn, turridning, stafett, sprangkonkurranse, hesteshow og mye mer.

 

 

 

Live musikk

Enten det skal være en trubadur, en operasanger eller et fullt liveband kan vi ordne det for ditt arrangement. Vi stiller med komplett pakke; lys, lys, scene og artister. Ta kontakt for nærmere avtale.

 

Cowboystue

På utsiden av ridehallen har vi en sjarmerende liten cowboystue med sitteplasser og bålbrenning. Her kan det serveres mat og drikke, og en fest i cowboystua er alltid en slager! 

 

 

Restauranten

Restauranten ble bygget sammen med det nye anlegget og befinner seg i andre etasje med utsikt over begge ridehallene. Store vindusflater, et moderne kjøkken, mange sitteplasser og dansegulv er noen av fasilitetene i restauranten. Se restauranten i 360 grader HER

Bar

Vi har alle rettigheter og stiller med servering på de arrangementer der det er ønskelig.

Cowboyfest! Ta med arbeidskollegaer og venner på en helaften utenom det vanlige.

Det er fler og fler som ønsker å  ha events for sine ansatte som annerledes og mer spennende, eller man har lyst til å feire bursdagen sin i en annen setting enn vanlig. Det er både aktiviserende og morsomt. Voksne velger ofte en cowboy-fest og barna har ponnipartybursdag.

Cowboyfest kan du lese om på denne plakaten, og film fra en cowboyfest arrangert hos oss kan du se litt lengre ned på siden

Ponniparty:

Det koster kr 350,- pr person, og dette inkluderer ridning, valg av pølser eller pizza og saft. Mineralvann kan du få kjøpt hos oss i tillegg ( kan ikke medbringes), og ønsker du å ha med noen kaker så er du selvfølgelig hjertlig velkommen til det. 

Hipp hipp hurra, vi sees i ponnipartybursdag!andre ønsker om innholde enn tilbudet vårt så ta kontakt, vi fikser det meste. Her er en liten filmsnutt fra når Caroline fra Oslo feiret dagen sin hos oss

    

 

 

Ta kontakt så skreddsyr vi et arrangement for deg og dine venner

Tlf 954 67 000
post@lefdals-rideskole.no