tirsdag
apr082014

Når dere skal på rideleir har dere voltige på søndagen

Når dere kommer til oss på søndagen når dere skal på rideleir har der voltige. Dette for å gi ridelærerne en liten pekepinn om hvor dere er i ridningen deres, og hvilket hest dere passer til.

HER kan dere se en liten filmsnutt om en dag vi har voltige på rideleir :-)

tirsdag
apr082014

Se hvordan vi har det hos på rideleir :D

Skal du til oss på rideleir og ikke har vært hos oss før? Da kan du se HER  hvordan vi har det :D

tirsdag
nov052013

Har du også lidenskap for hest?

Stemmer det så TRYKK PÅ BILDET :-)

tirsdag
okt152013

Bilder tatt her på rideskolen

På rideskolen blir det tatt mange flotte bilder hele året av alt fra hester til mennesker som ferdes her, enten du går i rideskolen er på leir eller er her ved en annen anledning.  

Click to read more ...

tirsdag
okt152013

Barnebursdag med fart og spenning på Vestfolds flotteste opplevelsessenter  :-)

Sliter du med å finne på noe spennende til årests barnebursdag?

Har du mest lyst å ha bursdagen ute av huset?

Click to read more ...

mandag
okt142013

Ta med dine arbeidskollegaer og venner på en helaften utenom det vanlige

Hva med en skikkelig cowboyfest?, med catwalk i stallgangen, gøyale aktiviteter, og masse god mat og drikke i vår restaurant. Gården har alle rettigheter, så ta kontakt med oss så skreddersyr vi ditt arrangement. Se en film om en cowboyfest hos oss her

Click to read more ...

torsdag
sep192013

Har du ikke vært hos oss før? se filmen her

fredag
aug162013

Vi trenger flinke, blide og hyggelige stalljenter :-)

Hei nå har rideskolen satt i gang igjen, og vi trenger flinke, blide og hyggelige stalljenter som kan tenke seg å hjelpe til i stallen på hverdager: mandager til torsdager.

Click to read more ...

mandag
aug122013

Røvere? På Lefdals Rideskole?

Ryktene skal ha det til at det er tre røvere som lusker rundt på Lefdals Rideskole, og overrasket flere leirdeltagere da de lusket seg gjennom det nye ridehuset under en ridetime i dag. Hvem er de, og hva vil de? 

Click to read more ...

mandag
jul292013

Trivsel på dagrideleir!

Fredrikke Marie (7) er på dagrideleir hos oss, og er godt i gang med dag 2/2. Hesten hun har fått utdelt er søte Pepsi, og det er tydelig at Fredrikke trives godt rundt ponnien. Hun er nettopp ferdig med sprangtimen, og forteller stolt at hun var den beste på gruppa over hinderet - og fikk mye skryt for å ri på da Pepsi begynte med typiske ponnisprell. 

Click to read more ...

torsdag
jul252013

Sjefen på hesteryggen

I kveld har sjefen, Anders Lefdal ridd på en av sine flotte hester på galoppbanen. Stolt red han forbi tilskuere på hesten sin Leffi. Fantastisk å se på hvordan han red forbi oss i den vakre solnedgangen. Når Anders er på hesteryggen ser du smilet helt fra hodet og ned til tærne, og det er fint å se hvor konsentrert han er.

Click to read more ...

torsdag
jul252013

Ponnigalopp i solsteken.

Det var visst litt skummelt i natt, men da solen tittet frem og regnskyene forsvant - var alle blide og fornøyde igjen. Dessuten betyr Torsdager ponnigalopp, så alle samlet seg rundt galoppbanen for å se de små firbeinte løpe. 

Click to read more ...

onsdag
jul242013

Dressurtanter.

I morgen er det dressur- og feltrittsstevne for feltrittsleiren, og dagens andre rideøkt ble brukt til å finpusse på øvelsene. Dressur er virkelig en av de vakreste idrettsgrenene som eksisterer :)

Click to read more ...

onsdag
jul242013

Optimisten selv!

Det er hennes første gang på Lefdals Rideleir, men ser ikke bort ifra at det blir fast tradisjon. Camilla (12) som til vanlig rir i Drammen, forteller at valget falt på Lefdals fordi det var nærme, og hadde fått mye god omtale både av kjente og ukjente. 

Click to read more ...

tirsdag
jul232013

Morsomme kveldsaktiviteter.

I dag ble det noen morsomme runder med gymkhana både på hesteryggen, og til beins. Etter noen vel gjennomførte runder fikk alle en kjærlighet på pinne som premie, og senere var det duket for voltige hvor alle fikk prøve å sitte bak-frem, stå på ryggen og å hoppe opp i galopp. En spennende erfaring!

Click to read more ...

Page 1 ... 2 3 4 5 6 ... 10 Neste 15 innlegg »