tirsdag
jul232013

Tøffeste leirdeltageren i år?

På deltagerlistene har det vært jenter fra byer i hele landet, men denne uken var det et navn som skilte seg ut. 1,299km rett sør igjennom Danmark og Tyskland, og du kommer til Luxembourg hvor råeste Elouise oppholder seg til vanlig. I år falt sommerferievalget på Lefdals Rideskole, noe vi selvfølgelig synes er veldig stas. 

Tøff er hun ikke bare som kommer hele veien alene(!), men i tillegg har ridd både Lukas og Sunlight - noe som uten tvil bekrefter at beinet hun har i nesen taler for egen sak. Et svært godt prakteksemplar på at man skal holde et øye med hestejenter i fremtiden. Rideinstruktør Hanne forteller at Elouise er ei jente som tar utfordringer på strak arm, og alltid er blid som ei sol. Sånne kombinasjoner liker vi! Og vi håper selvfølgelig hun gjør det til en vane å reise til Lefdals hver sommer... :)

tirsdag
jul232013

På tur med lamaene!

Etter dansetimen i dag, fikk alle barna gå tur med lamaer og geiter - noe som ble satt stor pris på. Sunday løp rundt og nøt friheten, mens Ella, Pia og Dalai gomlet på det friske gresset. 

 

Click to read more ...

mandag
jul222013

Populære hinder.

Noe av det som blir flittigst brukt, sett bort ifra hester og saler, er nok barnehindrene. Dagen lang hoppes det, og spensten til de mest aktive er nok betraktelig forbedret ved hjemkomst på Fredagen! Katrin, Camilla og Karoline var blant jentene som hoppet flere runder i dag, og flere vil det nok garantert bli :)

Click to read more ...

mandag
jul222013

Holder timeplanen!

Er vi i Norge eller er vi i syden? Været skuffer ihvertfall ikke, men det blir ikke mye tid til å sole seg med den trange timeplanen man skal følge når man er på leir her. Det er Mandag og tid for rebusløp! Jentene ble delt opp i syv lag, fikk utdelt penn og papir samt. kart, og sendt avgårde med 3min mellomrom. 

Click to read more ...

mandag
jul222013

Knallstart på femte uke!

Vi er allerede inn i uke fem av åtte, og eldstemann denne uken er vissnok hele 8 år - derfor er det mange eldre barn på leir nå. Solen skinner, hestene trives og barna smiler, og det ligger til rette for nok en flott uke her på Lefdals rideskole. Vi har æren av å ha en gutt også denne uken, noe vi alltid synes er kjempestas.

 

 

Click to read more ...

torsdag
jul182013

Populær talentiade

Gårsdagens skumparty gikk over all forventing for oss som har vært her hele sommeren hittil. Antall deltagere ga en spådd taltentiade-deltagelses-rate på ca. ett bidrag, men etter at de første og tøffeste initiativtakerne til showjenter var ferdige, danset og sang hele gjengen så lenge at selveste skum-partyet ble forsinket. En sceneglad (og vant?) gjeng det her med andre ord.

Click to read more ...

onsdag
jul172013

Llamawalk!

I dag fikk jentene strekt litt på beina til lamaene, og lille Sunday løp frem og tilbake som om det ikke eksisterte noen morgendag. Det er fint å se hester løpe fritt, men det er ikke så verst å se lamaføll heller!

Click to read more ...

tirsdag
jul162013

Fart, lek og avslapping!

Feltrittsgjengen har lekt seg på feltrittsbanen i dag, mens de andre har lekt seg inne blant hinderstolper i forbindelse med Gymkhana. Tirsdager er alltid lekedag, og avsluttes i tradisjonen tro med Voltige. Enkelte valgte å ta avslappingen i den ferske sagflishaugen, men vi misunner ikke hårjobben etterpå... :)

Click to read more ...

mandag
jul152013

Stamdeltager!

Vi ble ganske overrasket og glade over å se Nora sitt ansikt igjen - knappe tre uker etter hun forlot Lefdals sist. Hun liker stedet så godt at hun like greit kom på leir en uke til! Direkte fra Ålesund og besøk til besteforeldre. Nora er 12 år og bor til vanlig i Bergen, og svarer at hun har kjedet seg hele tiden, på spørsmålet om hva hun har gjort mens hun har vært hjemme.

Click to read more ...

mandag
jul152013

Halvveis igjennom Juli!

Første dag av rideleir og feltrittsleir gikk uproblematisk forbi, og stort sett alle er fornøyde med hesten de har fått utdelt. Denne uken er det ikke like mange påmeldte som de tre foregående ukene, noe som merkes godt på blant annet matsalen og livet på gården generelt.

Click to read more ...

søndag
jul142013

Feltrittsleir!

Vi er midt i sommeren, og går inn i første av to uker med feltrittsleir. Et litt mer spennende og fartfyllt tilbud for den tøffere rytteren - og vi ser frem til å følge med på utviklingen! Det er meldt nydelig vær hele uken, så kanskje det blir tid for litt soling imellom rideøktene?

Click to read more ...

fredag
jul122013

Avslutning rideleir u.28!

Da var u.29-kullet pakket og dratt, og Lefdals Rideskole er nok en gang bortimot folketomt. Roen er senket seg, hestene nyter friheten på feltrittsbanen etter hesteslippet, og vi puster lettet ut etter nok en suksessfull uke.

Click to read more ...

torsdag
jul112013

Avkjølingsbehov.

På varme sommerdager er det behov for litt avkjøling mellom aktivitetene, og Gabriel er førstemann være seg vannsprinklerne eller vanngraven på feltrittsbanen. Mille var nestemann uti, og viste seg fra sin ungdommelige side i dag til tross sine 13 år på baken. Vann har en magisk effekt på alle! (Sett bort ifra åpenbare ting som f.eks liv...)

Click to read more ...

torsdag
jul112013

Ponnigalopp uke 28

Torsdager er ponnigalopp her på Lefdals Rideskole, og idag har sola stått høyt på himmelen og sommerværet har virkelig slått til. 

Click to read more ...

torsdag
jul112013

Tatt med seg hestene sine til vårt hesteparadis!

Hannah, Henriette og Helena har tatt med seg sine hester til oss når de nå jobber på rideleiren vår. Bergensjentene rir til vanlig for Bergen Ridesklubb, hvor vår tidligere rideskolesjef Kristine nå underviser. Nå har hun altså tatt med seg sine elever ned til oss for andre året på rad og storkoser seg på gården.

Click to read more ...

Page 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10 Neste 15 innlegg »