Jonathan

Jonathan er en sjarmerende liten shettis. Han er helt svart og veldig vakker. Han er en litt latere shettis, og oppfører seg egentlig veldig som en shettis skal gjøre. Han er litt rampete! Veldig snill i boksen og er ekstremt glad i mat og kos. Er ofte med i shettis showet vårt og er ikke redd for noen ting!

Nivå: nybegynner/lett øvet

Høyde: ca 105

Dressur: Jonathan er ikke veldig glad i å arbeide. Han vil helst tilbringe ridetimen på midtlinjen og trenger derfor en bestemt rytter, som tørr å vise hvem som er sjefen. Han er generelt veldig snill, men har lite motor. Fin galopp, og ellers lett å ri på. Har en tendens til å legge seg ned på midten, så det gjelder å holde Jonathan i gang! Går øvelser som; fordelsvending og sjenkelvikning.

Sprang: Jonathan er en snill og grei shettis som hopper det han må, men trenger et lite dytt i rumpa noen ganger, for han har lite motor. Hopper fint en bane på 40 cm

Feltrittsbanen: Syns det er mer interessant å spise gress og rulle seg på banketten! Er snill og grei når han blir holdt i gang og han ikke får tid til å kjede seg.