Praktisk informasjon for rideskoledeltagere og foreldre


Sted og innhold

Undervisningen foregår utendørs på en av våre utebaner når været tillater det, og innendørs i vårt store ridehus i vinterhalvåret. Det er også litt sprang i løpet av kurset.

For våre elever i rideskolen arrangerer vi med jevne mellomrom rideknappen, stil & sits stevner, dressurstevner og sprangstevner. Rideknappen er inndelt i 5 grader tilpassende ryttere på alle nivåer. 

Sikkerhet og kvalitet

Det blir lagt stor vekt på sikkerhet, kvalitet og variasjon i undervisningen. På alle kurs er det en teoritime hvor man lærer stell, saling og håndtering av hesten. 

Vi har ansvarsforikring, evt ulykkesforikring må den enkelte tegne selv.

Fravær

Fra uke 45 er det ikke mulig å ta igjen timer en ikke kan møte på. Dette for å letter arbeidet vårt, og for at vi ikke ønsker at vi må forstyrre andre kurs på samme nivå når disse er fulle. 


Drop-in timer og privattimer
Det går også å bestille drop-in timer på rideskoletimene, men da koster enkelt timene 350 kr for vanlig kurs, og 200 for en knøttetime (halv time). En drop-in time vil si at du følger undervisningen på et allerede eksisterende ridekurs. Hvis du allerede går på kurs koster drop in på en annen time 250,- eller 125,- for 30 min. knøttekurs.

Vi kan også tilby privattimer. En privattime vil si at du får en hest og en ridelærer helt for deg selv i en klokketime. Prisen for privattime er fra 450,-  


Lyst til å komme i gang?


 

Lurer på hvordan det ser ut på Lefdals Rideskole? Se vår film fra rideskolen
Vil du bli med på vår neste weekendkurs? Se vår liste over weekendkurs
Lurer på hva som skjer på Lefdals Rideskole? Se vår aktivitetskalender

Tilbake til forrige side