Wistaria

Wistaria er sports versjonen av haflingene våre. Hun er en slank og vakker hafling. Veldig tålmodig og rolig dame, som er veldig glad i oppmerksomhet og kos. Wistaria er veldig populær i rideskolen, fordi hun er så morsom å ri på. Finner aldri på noe tull!

Nivå: lett øvet/øvet/erfaren

Høyde: ca 145

Dressur: Wistaria er en kjempe lett ridd hest. Hun gjør alt hun får beskjed om og veldig lett å styre. Hun hører godt på hjelperne og er generelt veldig ukomplisert. Hun liker å jobbe og gjør alltid det beste hun kan. Hun går øvelser som; fordelsvending, bakdelsvending, sjenkelviking og versade. Søker til tøylen i skritt og trav, men syns det er litt vanskelig.

Sprang: Wistaria er den mest fantastiske haflingern å hoppe med. Hun hopper utrolig godt og er veldig entusiastisk. Hun har en særegen stil, og kan ta noen sprang å bli vant til, da hun hopper ganske stort. Hun er veldig tøff og kjempe lett å hoppe med. Gir rytteren en veldig god følelse! Hopper LETT en bane på 80/90.

Feltritt: Wistaria er like genial på sprangbanen som på feltrittsbanen. Hun hopper alt og er veldig tøff. Ukomplisert og snill. Hun gir deg en morsom opplevelse.